Over internetbureau Blik op online

Heb je het over Blik op online dan heb je het eigenlijk over mij, Pascal Lindeman. Als internet adviseur / projectmanager heb ik vele jaren voor grote prijzenwinnende partijen zoals wehkamp.nl en kleertjes.com gewerkt. Nu zet ik al meer dan 10 jaar met Blik op online mijn opgedane kennis ook graag in voor jouw organisatie!

Over mij

Geboren in Utrecht, getogen in Zevenaar / de Liemers, begon in 1997 mijn IT carrière bij detacheringsbureau Ordina als software engineer. Al snel werd ik als (technisch) projectleider verantwoordelijk voor een groot aantal webbased projecten voor klanten als Ordina Open, Mikrogids, TV Studio, NCRVgids, Maxifoto, KPN en BV Programmabladen.

Na enkele jaren maakte ik de overstap naar fullservice internetbureau Clockwork met vestigingen in Amsterdam en Zwolle. Daar werkte ik als projectmanager voor partijen als OHRA, Hoogenbosch Retailgroup, NOM, RightToPlay, Omron, en Joop van den Ende / Stage Holding.

In 2005 werd ik als projectmanager en later programmamanager verantwoordelijk voor het 30 koppige team dat de webshop van wehkamp.nl ontwierp, bouwde en onderhield.

In diezelfde periode kwam ik in het MT van Clockwork Zwolle. Als HR manager werd ik verantwoordelijk voor een dertigtal software engineers, ontwerpers en adviseurs.

Blik op online, Zuiderlaan 23e

Fullservice internetbureau Blik op online

In mijn rol als programmamanager en MT lid miste ik uiteindelijk de directe samenwerking met klanten, het zoeken naar hun pijnpunten en het gezamenlijk oplossen ervan. Ik wilde weer met beide benen in de modder staan.

Zo is 1 januari 2010 Blik op online geboren. Onder deze naam geef ik sindsdien advies aan organisaties hoe ze online succesvol kunnen worden / blijven. Dit betreft veelal webshops maar ook de grotere informatieve websites. De dienstverlening bestaat onder andere uit de opzet van nieuwe webshops tot het optimaliseren van reeds bestaande, online marketing, zoekmachine optimalisatie en functioneel / technisch beheer.

Vanuit Blik op online was ik onder andere bij Thuiswinkel Award winnaar kleertjes.com als projectmanager verantwoordelijk voor het opzetten van een geheel nieuw e-commerce platform. Tevens heb ik als adviseur enkele adviesplannen geschreven ter de optimalisatie van de webshop.

De partijen waarvoor Blik op online werkt is een mix van grote partijen – zoals Kleertjes.com, Stern, Gazelle, Bayer, en Rijnbrink groep – en regionale partijen – zoals Ten Brinke Interieurbeplanting, Aries Natuursteen en Aktie Wonen.

Blik op online is een fullservice internetbureau. Dat betekent dat ze alle facetten van het online spel beheerst en inzet voor haar klanten. Geen dure Adwords campagnes wanneer er nog voldoende potentieel zit in zoekmachine optimalisatie. En niet voor elke discipline een ander bureau over de vloer.

Prijzen en awards

Samen met wehkamp.nl heeft mijn team meerdere Thuiswinkel Awards gewonnen en de Usability Award voor meest gebruikersvriendelijke website.

In mijn periode bij kleertjes.com twee maal genomineerd geweest voor de diverse Thuiswinkel Awards en de Baby & Kids Webshop Award gewonnen.

Zelf ben ik bij de Freelancer of the Year Awards 38e van Nederland geworden, genomineerd en gekozen door klanten.

Pascal Lindeman Freelancer of the year 2014

Wil je ook online succesvol worden?

Maak een vrijblijvende afspraak om onder het genot van een bak koffie bij te praten.