Website optimalisatie

Webshops en websites moeten goed converteren. Daarvoor moeten alle drempels en afhaak momenten worden geëlimineerd. Wij doen dat graag voor je.

Verkeer en conversie verhogen

Met website optimalisatie analyseer en verbeter je die aspecten van je website of webshop die het meest bijdragen aan het verkeer en de conversies. Het verkeer verbeteren kan door het verhogen van de aantallen bezoekers afkomstig van SEO, betaald zoeken, (betaalde en organische) sociale media en andere bronnen. De conversies verbeteren we door goede marketing en het wegnemen van drempels op de website / webshop.

Blik op online weet hoe jouw webshop of website zo veel mogelijk verkeer krijgt en een zo hoog mogelijke conversie. We helpen je van de analyse tot en met de uiteindelijke (technische) realisatie. Om zo meer rendement te behalen uit jouw website of webshop.

Een quickscan van je website?

Je hebt al jaren een website of webshop, maar komt niet verder? En je wilt iemand met ervaring met een frisse blik naar je website laten kijken? Vul dan je gegevens in. Dan gaan we vrijblijvend het gesprek aan.

  Dankzij Pascal’s gedrevenheid, creativiteit en professionaliteit is Maskmania.nl een strakke webshop geworden die direct aan onze doelgroepen is aangepast. Wat mij erg aanspreekt bij Pascal, naast zijn gevoel voor humor, is zijn begrip voor deadlines, punctualiteit en zijn sociale sterke kanten. Als ondernemer wil je naast gerespecteerd ook begrepen worden. En dat is bij mij niet vanzelfsprekend als leek in zijn vak. Ik ga met Pascal nog vaak samenwerken! Ik ben een zeer tevreden klant!

  customer-image
  • Kevin Van Den Bergh
  • Eigenaar MaskMania! / Atelier Kevin Van Den Bergh

  Klaar om samen een nieuw project aan te gaan?

  Neem contact op via info@blikoponline.nl of bel (0316) 76 72 78!