Zevenaar & de Liemers

Blik op online staat midden in de Zevenaarse, of eigenlijk de Liemerse samenleving. Met enkele eigen initiatieven en sponsoring van lokale organisaties probeert ze deze mooie regio te promoten en onderlinge verbindingen te optimaliseren.

indeLiemers.nl

De op eigen initiatief gebouwde website inDeLiemers.nl biedt al jaren een podium aan verenigingen en instellingen om hun activiteiten gratis, op een gemakkelijke manier te promoten.

Blik op online tekende voor advies, website ontwikkeling en interactie ontwerp. Sprong reclamestudio verzorgde het grafisch ontwerp.

Op de foto de toenmalige verantwoordelijke wethouders Arthur Boone (Westervoort) en Anja van Norel (Zevenaar) tijdens de lancering van de website. (foto: Jacques Kok)

Liemers Actueel

Na de succesvolle start van indeLiemers.nl kwamen al snel ideeën voor een Liemers platform naar boven drijven. Samen met mede Liemeriaan Sjoerd Geurts van partner Geurts Media is de website Liemers Actueel opgezet.

Liemers Actueel biedt een platform aan alle verenigingen, organisaties en bedrijven om hun nieuws te plaatsen en zo zichzelf (en daarmee de regio) op de kaart te zetten. Ook individuele inwoners kunnen zichzelf profileren in tekst (als blogger) en beeld (als fotograaf, vlogger of filmer).

Ook hier was Blik op online verantwoordelijk voor advies, ontwerp en realisatie van de website.

De Liemers Helemaal Goed!

Door de opzet van indeLiemers.nl en LiemersActueel.nl, de inzet voor de Liemers en de daaruit volgende contacten met de Liemerse gemeenten is Pascal Lindeman van Blik op online gevraagd om samen met Sjoerd Geurts en Pablo van Dick het projectteam van regiocampagne De Liemers Helemaal Goed! te gaan vormen. Onderdeel van de werkzaamheden zijn de online en offline promotie van de Liemers, het vergroten van samenwerking binnen de regio en het trots laten worden van de inwoners op hun mooie regio.

Maatschappelijk verantwoord

Blik op online neemt haar verantwoordelijkheid in de maatschappij, door aandacht te besteden aan maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Zo wordt bijna alles digitaal afgehandeld om papierverspilling te voorkomen, wordt het bedrijfspand gedeeld met andere partijen om de hoogste productiviteit te verkrijgen op de vierkante meter en zo weinig mogelijk energie te verbruiken en wordt veel gezamenlijk ingekocht.

Daarnaast ondersteunt Blik op online ook lokale initiatieven in Zevenaar, veelal door middel van sponsoring:

  • Sponsor bus Voedselbank De Liemers
  • Sponsor De Graafschap Voetbalschool
  • Hoofdsponsor Doetinchem TrendEvent
  • Hoofdsponsor meerdere edities Liemers TrendEvent
  • Sponsor meerdere edities Lions Request Zevenaar
  • Sponsor 125 jarig bestaan Schutterij E.M.M.
Blik op online trotse sponsor Voedselbank de Liemers