Organisaties online succesvol maken…

Dat is ons vak. Daar is kennis en ervaring voor nodig. Zowel strategisch als uitvoerend. Samen met jouw kennis van de markt gaan we jouw organisatie online succesvol maken. Of het nu gaat om een website, webshop of interne webapplicatie.

Realisatie van webshops

Een webshop opzetten is tegenwoordig lang niet zo moeilijk meer als vroeger, een goede converterende des te meer… Wij bouwen hem graag met je!

Website optimalisatie

Webshops en websites moeten goed converteren. Daarvoor moeten alle drempels en afhaak momenten worden geëlimineerd. Wij doen dat graag voor je.

Online advies

Je hebt een webshop of website, wellicht eigen developers, maar je weet niet hoe deze op een hoger niveau te krijgen? Dan is Blik op online de juiste sparringspartner.

Realisatie van websites

Grote informatieve websites ontwikkelen en verbeteren. Samen aan de slag om de gewenste doelgroep te vangen en te geven wat ze zoekt. Wij houden ervan.

Zoekmachine optimalisatie

Of je het wilt of niet, Google is een belangrijke ingang naar websites. Hoger in Google komen? Dan moet je de regels van haar spel kennen. Wij spelen graag!

Responsive optimalisatie

Meer dan 50% van de bezoekers bekijkt je website of webshop op een mobieltje of tablet. Dan moet deze daar ook optimaal op werken. Wij regelen het voor je.

Online promotie

Een webshop of site kan er nog zo gelikt uitzien, als niemand ervan weet, blijft het er stil. Gelukkig zit online promotie ons in het bloed. Offline trouwens ook…

Projectbegeleiding

Start je met een groot online project – intern of via aan een externe partij – en mis je de kennis of tijd om dit te managen? Dan bieden wij uitkomst.

Social media planning

Denk je dat Hyves nog bestaat? Roep je op Facebook alleen maar hoe goed je bent? Dan behoor je tot een niet gehoord ras. Wij helpen de juiste dingen te posten.

Dit deden we eerder al met

Pascal is meer dan een jaar betrokken geweest bij de totstandkoming van het nieuwe platform van kleertjes.com. De breedte van zijn kennis en ervaring komen het beste tot zijn recht in adviseren en het bedenken van oplossingen en het overzien van het totale plaatje. Het is prettig samenwerken met Pascal, hij is zeer betrokken, heeft humor en aandacht voor de mens.

customer-image
  • Peter Reddering
  • Manager e-Commerce kleertjes.com

Ook samen online succesvol worden?

Neem contact met ons op via info@blikoponline.nl of bel (0316) 76 72 78!

Neem contact op