Realisatie van websites

Grote informatieve websites ontwikkelen en verbeteren. Samen aan de slag om de gewenste doelgroep te vangen en te geven wat ze zoekt. Wij houden ervan.

Succesvolle websites

Een website ‘nemen’ omdat het nu eenmaal moet? Je website zien als een kostenpost? Dan klopt er iets niet. Een website brengt juist geld op. En werkt wanneer jij slaapt.

Maar dat kan alleen wanneer de website aansluit op de gewenste uitstraling van je bedrijf, maar – nog belangrijker – op de verwachtingen en de behoefte van je doelgroep. Wanneer het een ideale mix is tussen mooi, snel en functioneel. Een duidelijke, gebruiksvriendelijke website waar de bezoeker centraal staat en zo snel mogelijk de gezochte informatie vindt.

Zo ontwerpen wij succesvolle websites.

De voorbereiding

Belangrijk onderdeel van het traject is daarom het voortraject waarin we gezamenlijk de aanwezige wensen zullen bepalen en deze aanvullen met onze kennis van de nieuwste ontwikkelingen in het online landschap. Zodat de website niet alleen klaar is voor nu, maar ook voor de toekomst.

Pas wanneer alles in kaart is gaan we de website bouwen en er voor zorgen dat deze beheerd kan worden.

Content is king

Met alleen een mooi uitgedacht ontwerp heb je nog geen succesvolle website. Ook de teksten, foto’s en eventueel film moeten passen bij wat je jouw bezoekers wilt vertellen. En hoe. Gelukkig hebben we fotografen, filmmakers en tekstschrijvers als partners. Samen met hen creëren we de juiste content voor jouw website.

Meten is weten!

Website klaar, content klaar, livegang feestelijk gevierd. En dan? Klaar?

Nee, dan begint het pas. Samen analyseren we of en hoe de website wordt bekeken. Hoeveel bezoekers heeft per dag. Waar de bezoekers naar kijken.

Hiervoor installeren we onder andere altijd Google Analytics op de opgeleverde websites. Maar we gebruiken ook meer geavanceerde tooling om het gedrag van bezoekers te kunnen analyseren. Om vervolgens actie te ondernemen.

Zoekmachine optimalisatie

Uit de analyse zou kunnen komen, dat het aantal bezoekers dat via Google je website bezoekt aan de lage kant is. Dat de website niet hoog genoeg in Google staat of deze niet voldoende aantrekkelijk is voor mensen om door te klikken. Met onze kennis van zoekmachine optimalisatie (SEO – Search Engine optimalization) optimaliseren we de website. Van de techniek (snelheid, structuur, indexatie) tot en met de content (zoekwoordenonderzoek, navigatie opbouw). Met als doel om de website zo hoog mogelijk in de organische (= gratis!) zoekresultaten van Google te krijgen.

 • Client Image

  Pascal Lindeman (Blik op online) heeft de nieuwe website van Geurts Media gebouwd. Door aan de voorkant onze wensen goed in kaart te brengen, beschikken we nu over een website die aan alle wensen voldoet. De totstandkoming verliep erg prettig, met veel nuttige tips, proactief meedenken, een grote dosis flexibiliteit en de nodige humor. We zijn blij met het proces en het eindresultaat.

  • Sjoerd Geurts
  • Eigenaar Geurts Media
 • Client Image

  Voor de complete vernieuwing van onze webshop waren wij op zoek naar een partij die verstand van zaken heeft op dit gebied. Iemand die ons kan helpen een grote, stabiele speler in onze branche te worden. Pascal (= Blikoponline) is een schot in de roos gebleken! Kennis van zaken, punctueel, meedenkend, betrouwbaar en ook een fijne kerel die in is voor een geintje. Pascal is een absolute topper in zijn vakgebied!!

  • Roy Strampel
  • Eigenaar Jungle shops / Kabeloutlet.com
 • Client Image

  Pascal Lindeman heeft, door nauwgezet en systematisch onze wensen in kaart te brengen en te vertalen naar een modern vormgegeven website, onze verwachtingen ruimschoots overtroffen.

  • Peter Lakeman
  • Senior Consultant Rijnbrink
 • Client Image

  Dankzij Pascal's gedrevenheid, creativiteit en professionaliteit is Maskmania.nl een strakke webshop geworden die direct aan onze doelgroepen is aangepast. Wat mij erg aanspreekt bij Pascal, naast zijn gevoel voor humor, is zijn begrip voor deadlines, punctualiteit en zijn sociale sterke kanten. Als ondernemer wil je naast gerespecteerd ook begrepen worden. En dat is bij mij niet vanzelfsprekend als leek in zijn vak. Ik ga met Pascal nog vaak samenwerken! Een zeer tevreden klant, Kevin Van Den Bergh

  • Kevin Van Den Bergh
  • Eigenaar MaskMania! / Atelier Kevin Van Den Bergh
 • Client Image

  Pascal is meer dan een jaar betrokken geweest bij de totstandkoming van het nieuwe platform van kleertjes.com. De breedte van zijn kennis en ervaring komen het beste tot zijn recht in adviseren en het bedenken van oplossingen en het overzien van het totale plaatje. Het is prettig samenwerken met Pascal, hij is zeer betrokken, heeft humor en aandacht voor de mens.

  • Peter Reddering
  • Manager e-Commerce kleertjes.com
 • Client Image

  Sinds kort hebben wij bij Aries Natuursteen een nieuwe website. Blik op online / Pascal Lindeman heeft ons hierbij meegenomen door het proces van missie tot online strategie, van grafisch en interactie ontwerp tot de uiteindelijke realisatie en zoekmachine optimalisatie.Pascal gaf niet alleen voor ons de juiste adviezen maar zette deze ook om in daden. Hij heeft ons een hoop zorgen rondom dit interessante maar specialistische vakgebied uit handen genomen. Wij zijn dan ook zeer content met het uiteindelijke resultaat!'

  • René Ariës
  • Eigenaar Ariës Natuursteen BV

Klaar om samen een nieuw project aan te gaan?

Neem contact op via info@blikoponline.nl of bel (0316) 76 72 78!