Realisatie van websites

Realisatie van websites

Grote informatieve websites ontwikkelen en verbeteren. Samen aan de slag om de gewenste doelgroep te vangen en te geven wat ze zoekt. Wij houden ervan.

Succesvolle websites

Een website ‘nemen’ omdat het nu eenmaal moet? Je website zien als een kostenpost? Dan klopt er iets niet. Een website brengt juist geld op. En werkt wanneer jij slaapt.

Maar dat kan alleen wanneer de website aansluit op de gewenste uitstraling van je bedrijf, maar – nog belangrijker – op de verwachtingen en de behoefte van je doelgroep. Wanneer het een ideale mix is tussen mooi, snel en functioneel. Een duidelijke, gebruiksvriendelijke website waar de bezoeker centraal staat en zo snel mogelijk de gezochte informatie vindt.

Zo ontwerpen wij succesvolle websites.

De voorbereiding

Belangrijk onderdeel van het traject is daarom het voortraject waarin we gezamenlijk de aanwezige wensen zullen bepalen en deze aanvullen met onze kennis van de nieuwste ontwikkelingen in het online landschap. Zodat de website niet alleen klaar is voor nu, maar ook voor de toekomst.

Pas wanneer alles in kaart is gebracht gaan we aan de slag met de ontwerpen (interactie ontwerp, functioneel ontwerp en grafisch ontwerp) en het uiteindelijk bouwen. Ook zorgen we er natuurlijk voor dat deze door de klant zelf beheerd kan worden met behulp van een content management systeem (CMS).

Content is king

Met alleen een mooi uitgedacht ontwerp heb je nog geen succesvolle website. Ook de teksten, foto’s en eventueel film moeten passen bij wat je jouw bezoekers wilt vertellen. En hoe. Gelukkig hebben we fotografen, filmmakers en tekstschrijvers als partners. Samen met hen creëren we de juiste content voor jouw website.

Meten is weten!

Website klaar, content klaar, livegang feestelijk gevierd. En dan? Achterover leunen?

Nee, dan begint het pas. Samen analyseren we of en hoe de website wordt bekeken. Hoeveel bezoekers heeft per dag. Waar de bezoekers naar kijken.

Hiervoor installeren we onder andere altijd Google Analytics op de opgeleverde websites. Maar we gebruiken ook meer geavanceerde tooling om het gedrag van bezoekers te kunnen analyseren. Om vervolgens actie te ondernemen.

Zoekmachine optimalisatie

Uit de analyse zou kunnen komen, dat het aantal bezoekers dat via Google je website bezoekt aan de lage kant is. Dat de website niet hoog genoeg in Google staat of deze niet voldoende aantrekkelijk is voor mensen om door te klikken. Met onze kennis van zoekmachine optimalisatie (SEO – Search Engine optimalization) optimaliseren we de website. Van de techniek (snelheid, structuur, indexatie) tot en met de content (zoekwoordenonderzoek, navigatie opbouw). Met als doel om de website zo hoog mogelijk in de organische zoekresultaten van Google te krijgen.

Blik op online heeft de nieuwe website van Geurts Media gebouwd. Door aan de voorkant onze wensen goed in kaart te brengen, beschikken we nu over een website die aan alle wensen voldoet. De totstandkoming verliep erg prettig, met veel nuttige tips, proactief meedenken, een grote dosis flexibiliteit en de nodige humor. We zijn blij met het proces en het eindresultaat.

customer-image
  • Sjoerd Geurts
  • Eigenaar Geurts Media

Klaar om samen een nieuw project aan te gaan?

Neem contact op via info@blikoponline.nl of bel (0316) 76 72 78!