Website ontwikkeling in De Liemers .nl - Blik op online

homepage blik op online

inDeLiemers.nl

Startsein inDeLiemers.nl met vlnr Niels Jansen, Anja van Norel, Arthur Boone en Pascal Lindeman. Bron: Liemers Lantaren De Liemers is een nieuw initiatief rijker. Blik op online en Sprong reclamestudio bieden met de Liemerse website 'inDeLiemers.nl' een podium aan verenigingen en instellingen om activiteiten online te plaatsen. Blik op online tekende voor advies, website ontwikkeling en interactie ontwerp. De op eigen kosten gebouwde website is bedoeld voor verenigingen en stichtingen die activiteiten organiseren voor publiek, zoals bijvoorbeeld optredens, rommelmarkten en kermissen. In de praktijk blijkt het namelijk niet eenvoudig om genoeg aandacht te krijgen voor de activiteiten.

Het initiatief past in de campagne De Liemers Helemaal Goed, waar bijvoorbeeld de Liemerse gemeenten zich achter hebben geschaard. Verantwoordelijk wethouders Arthur Boone (Westervoort) en Anja van Norel (Zevenaar) zijn zeer enthousiast uit over de website ontwikkeling.
Ga naar inDeLiemers.nl
website ontwikkeling inDeLiemers.nl - homepage website ontwikkeling inDeLiemers.nl - overzicht website ontwikkeling inDeLiemers.nl - detail Naar: Minke stichting

pascal@blikoponline.nl   © 2010 - 2017 Blik op online